За комплекса

Представяме ви жилищнен комплекс затворен тип «Green Park» намиращ се в столичния квартал «Обеля 2».

Комплексът включва в себе си три четъриетажни блока, всеки е с площ 2000 квадратни метра. Оградена територия с денонощна охрана е добре озеленена, а в центъра на комплекса се намира голяма детска площадка.

«Грийн Парк» спроектиран съобразявайки с высоките изисквания на съвременен столичанен с использоване на качествени модерни материали , попадайки на территорията на комплекса Вие ще бъдете свободни от суета и шума на мегаполиса.

Невисоки сгради разгънати на ограмна площ, няма да карат да осещате стягане, всичко е изградено за удобство и вашия уют.

Изборът е очевиден

Независимо от факта,че това е луксозно низко строителство, в момента в «Грийн Парк» още можете да се сдобиете с жилище на цени сравними с оферти в панелни блокове в района. Само че вместо студена бетонна кутия вие получавате съвремено енергоефективно жилище в охраняем комплекс. В момента е започнато строителство на първия блок и стартира продажба на апартаменти в него. В първи блок се намират 29 апартамента и 2 гаража, две студии, 23 двустайни апартаменти и 4 тристайни. Апартаменти на първия етаж имат собствен двор, а последния етаж имат тераси. На територията на комплекса оборудвани паркоместа, зони за почивка и детска площадка.

Изгодно местоположение

Позволява ви да достигнете до самия център на София както с кола, така и на метро само за 15 минути. Межругото, в Обеля 2 има метростанция, а в района много добре развита инфраструктура, има училища, детски градини и медицински диагностичен център.

По подроно за това можете да разберете на страницата "Инфраструктура".